Dragi posjetitelji,

Htjeli bismo Vam omogućiti jedinstvenu priliku upoznavanja s našim konzultantima za odnose čovjeka i stroja. Možete sami odabrati s kojim konzultatom želite razgovarati ili ćete dobiti sljedećeg slobodnog konzultantom.

Konzultacije traju oko 15 minuta, a sastoje se od niza pitanja koja postavlja konzultant te kratkog razgovora o tim pitanjima. Po završetku konzultacija, poslat će se izjava s tekstom koji treba pročitati ili s akcijom koju treba poduzeti. Posjetitelj ima pravo napustiti konzultacije u bilo kojem trenutku.

Unaprijed zahvaljujemo,
Konzultanti Man-Machine Affairs

Bacun_Mellbratt_03
Man-Machine Affairs propitkuje postojeću tehnologiju, njezin utjecaj na pojedinca i društvo te vezu čovjeka i stroja prikupljanjem priča i iskustava putem intervjua, razgovora i upitnika te praktičnih studija slučaja. Daljnje istraživanje se provodilo zajedničkim stvaranjem fiktivnih scenarija uz pomoć dizajniranih objekata (predmeta razgovora ). Istraživačke metode društvenih znanosti (intervjui, upitnici, rasprave) koriste se kao sredstva spekulativnog pristupa za prikupljanje povratnih informacija od korisnika o mogućim budućim scenarijima. Kako bi proširili platformu za raspravu, autori se također služe metodama preuzetim iz kazališnog svijeta   postavljaju pseudo-ured za konzultiranje koji zapravo služi kao paravan za prikupljanje informacija.